Ανακατέψτε τη κρέμα βαλσάμικο, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο σε μπολ. Τοποθετήστε το κοτόπουλο στο μπολ και σκεπάστε καλά με μεμβράνη. Μαρινάρετε στο ψυγείο έως 2 ώρες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα. Μην πετάξετε τη μαρινάδα
Τοποθετήστε το κοτόπουλο πάνω σε σχάρα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε το ακάλυπτο για 1 ώρα
Για τη σάλτσα, βάζετε τη μαρινάδα και το μέλι σε μια κατσαρόλα. Σιγοβράστε μέχρι να μειωθεί το υγρό κατά το ήμισυ και να γίνει πυχτό
Βουρτσίστε τα κομμάτια κοτόπουλου με τη σάλτσα μετά από 30 λεπτά ψησίματος και ανά 15 λεπτά